2009.10.14.
19:56

Írta: MediaSlave

Üdv itthon!

Ez a pillanat is elérkezett!

Otthonunk megnyitja kapuit, és megmutatjuk azt, hogy mi hogyan és miként látjuk Budapestet, férfiszemmel, 24 és 28 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött - ez ugyan nem sok, de véleményünk nekünk is van.

Nagy Norbert, alias NanoTek - a blog egyik atyja, a háttérember, aki figyel, szemlélődik és tanul. Mostanság keresi Önmagát és azt, aki elviseli teljes mentális és fizikai valójában - jelentem nem egyszerű feladat, továbbá egy kutyát nevel társbérletben, és minden tudását és képességét latba veti azért, hogy másokon segítsen - több-kevesebb sikerrel. "24 év az 24 év, gombócból is sok, hát még belőlem"

Ágoston Zsolt, alias Mediaslave, a másik fél.

Elvégre most itt az lenne a feladat, hogy írjak magamról. Lehetőleg valami jót. Ha mostanság megkérdeznek, mit kell tudni rólad, mivel telnek a napjaid, csak ennyit válaszolok: Keresem magam, magam. 
Egyébként egy leheletnyit őszülő, néhol kopaszodó 28 éves exmédiamunkás vagyok, aki nem szégyelli odatartani az életnek a másik arcát is. Megnyugtatásképp közlöm, kapok is rendesen.

Norbival, a blog társszerzőjével, és agyi maszturbációmban társammal öt éve ismerjük egymást, és élünk meg számos kalandot, kudarcot, nem kímélve saját, és mások rekeszizmát sem. Ezek vagyunk mi, a két hetero, amit büszkén vállalunk. Magyarok vagyunk, európaiak, és a lányokat szeretjük. De nehéz volt ezt kimondani. Mert ilyen világban élünk.

Ezek lennénk mi. A két pasi - a kicsi nekünk nincs, bár sose tudni, mikor hívnak fel, hogy "Figyi, van egy kicsi..." - akik élik és elszenvedik mindennapjaikat a budapesti forgatagban, próbálnak talpon illetve tömegközlekedésen maradni, hogy haladjanak előre a rögös úton!

A blog feldolgozásához és az értelmes kommentekhez sok sikert kívánunk!

 

Nagy Norbert és Ágoston Zsolt

komment

Címkék: welcome cv

A bejegyzés trackback címe:

https://heterotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr11450545
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása