2009.10.19.
21:48

Írta: NanoTek

Tour de Pest

Foglalkozásköri ártalom nálam, hogy turizmussal is foglalkozom. Ennek keretén belül indítom most el ezt a címkét, mint "Tour de Pest". Ezzel az a célom, hogy bemutassam, milyen lehetőségeink is vannak, ha a zsbeünkben a BKV bérletünk. Bármennyire is furcsa, minél régebben él az ember Budapesten, annál inkább hajlamos megfeledkezni arról, hogy nem csak a Belváros létezik. Egy kis utánajárással el lehet jutni olyan helyekre itt Budapesten, és annak közigazgatási határától nem messze, aminek szépsége számtalan általam már látott hazai tájegységgel vetekszik - de azokat is látni kell, különben számtalan élménnyel leszünk szegényebbek.

A bejegyzésekben megmutatom, hogy miként is lehet eljutni az adott helyre, az mennyi időt is vesz igénybe, illetve megpróbálom leírni mindazt, amit az adott hely nyújt és nyújtott számomra.

Remélem ezek a mankók mindenki számára hasznosak lesznek a tartalmas szabadidő eltötlésének megtervezésében. 

Az általam mankónak használt oldalak:

BKV

Itthon.hu - a Magyar Turizmus Zrt oldala

Est.hu

Budapesti Turisztikai Hivatal

Szólj hozzá!

Címkék: budapest turizmus bkv kirándulás randi látnivaló találka tour de pest normafa prolog

A bejegyzés trackback címe:

https://heterotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr81461841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása