Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2009.10.22.
12:21

Írta: NanoTek

Koton-o-pofon

Az utcán járva-kelve hallottam az alábbi történetet, és most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.

A lényeg: a csaj a pasijával találkozott, de mivel már csak egy darab koton volt, ezért be kellett menni a drogériába vásárolni egy dobozzal. Ezzel még nincs is gond. DE! A srác nekiállt parázni, hogy ezt most ki kell fizetni, és hogy ez milyen ciki, úgyhogy vegyünk már még valamit hozzá elv alapján elkezdett lézengeni a boltba.

Tény, ha az ember fia nem szereti megosztani a külvilággal magánéletét, akkor elég nagy sokkhatás lehet számára a kotonvásárlás - a mai árakat elnézve (480Ft-tól 690Ft-ig a 3db-os kiszerelés normális márkából) inkább a tabletta. De ez ugye nem minden esetben működik.

De mégis, ha akarok valamit, akkor nem vállalom be inkább ezt a kis kellemetlenséget, hogy utána kiélvezzem a termék nyújtotta előnyök minden percét?

1 komment

Címkék: szex bazz jelenetek a hétköznapokból vásárlási lázálom

A bejegyzés trackback címe:

https://heterotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr831467404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása