2009.10.15.
21:21

Írta: NanoTek

Amiről az otthon beszél...

... az nem más, mint ami minket érdekel, de úgy gondoljuk, hogy Titeket is. Lesz itt minden, ami a verbális és non-verbális kommunikáció gyögyszemei, mint például

  • Tömegiszony - halljuk/látjuk/érezzük, miközben járjuk utunkat a fővárosi forgatagban
  • Delikát - receptek mindenkinek, de csak olyanok, amelyeket már mi is megcsináltunk, és a "célszemélyek" örömmel fogyasztották. No nem Norbi-update ételek, mert az ízeket mi szeretjük, és a fűszerek meg a házi zsír (kacsa, disznó) igenis jobbá teheti az ételeket.
    Zsolti : Ezzel szemben megjegyzem, a receptek közül, én a hagyomásnyosabb utat követem. Ez azt jelenti, kettőnk közül én tudok, míg Norbi barátom szeret főzni. Ezt a fél évtizedes barátság, illetve a kormányszóvivőktől megtanult szóképzés szerint úgy kell érteni, én konzervatívabb, míg ő kísérletezőbb szemléletű. Ezzel együtt fontos kikötni nem gyászoljuk egy barátunkat sem, de a rosszul sikerült ételeket, és az extrém körülményeket majd később taglaljuk.
  • Audioshock - avagy zene mindenkinek. Mindig és mindehol hallgatható dalok nem csak rétegeknek.
    Zsolti: Annyiban módosítanám az alcímet, zene mindegykinek. Minket nem érdekel ki miért szereti Justin Timberlake-t, vagy és a No thanx-et. Mi nem kérünk belőlük, köszönjük. Megmutatjuk milyen világról mesélnek azok, akik már láttak számítógépen torrentklienst futni, mert mi természetesen nem csinálunk olyat, amivel megbánthatnánk keményen dolgozó celebritásba menekült  kül-, és belföldi előadóművészeket. Másrészről, bebizonyítjuk, zenét nem csak a harmóniák, és a gitárszólók miatt lehet szeretni, hanem azért, ami eszünkbe jutott akkor, amikor legelőször meghallottuk őket. Ha jók lesztek, linkelünk is...
  • Video - nem a 3X-es műfajt vesszük górcső alá, nyugi. 
    Zsolti:Persze ezeket sem szégyelljük megosztani az olvasóval, ám inkább fókuszálnánk az érzelmeket, gondolatokat kiváltani képes kockákra. Képkockák, nem geek-ok!!! Az esetek túlnyomó többségében nem is a filmről , - és ez igaz lesz a zenére is-, beszélünk. Csak olyan helyzetekről mesélünk amit megéltünk. Például milyen velünk az alkonyat? Vagy mi is mondunk 10 dalt ismerkedéshez, de elmesélhetjük  a kegyetlen játékokat, és milyen amikor mi halljuk: Houston, baj van!!!

Szólj hozzá!

Címkék: welcome tartalomjegyzék

A bejegyzés trackback címe:

https://heterotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr311452869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása