2011.10.02.
00:19

Írta: MediaSlave

Bemutatkozás újra...avagy Zsolti-restart

 

Zsolti

 Verziószám: 2.0.001.
1.0
Születési név: Kisfiam. Köszönet a két fejlesztőnek Apának és Anyának.
1.01,Fecsegő tipegő
Korlátozott és rendszergazdai fiók létrejötte.
1.01.2..Rosszcsont négykézláb. Rejtett futás, szekrényben elbújás, nemiségkernel bekapcsolása
1.05 Óvoda tesztfázis, szociális frissítés
1.07. Iskolaprogram kezdete. Fejlett információszerző és örökítő funkció/azóta részben fejlesztve/
1.08. Kistestvér rejtett funkció bekapcsolása,konfigurálása, "nagyésokosbátyó" szünetmentes futtatása
1.10.Iskolaváltásos módszerek, szoftverfejlesztések, többszöri telepítés.
1.15.Felvétel középiskolába, szülői felügyelet részleges kikapcsolása, majd rendszer visszaállítási pont aktiválása a rendszerbiztonsága érdekében.
1.16. Rendszergazdai jogok egy személyre átruházása, feügyeleti eszközök kiosztása DOS alapú rendszerre.
1.17. Szerverhelyiség áthelyezése
1.18. Konyha és főző alkalmazások többszöri sikertelen telepítése, külső admin bevonása
1.18.2. Új adatbázis létrehozása, hálózatba kapcsolás, érdeklődés más operációs rendszerek iránt, sikeres hálózati kapcsolódás, sör-bor-egyéb menü hozzáadása felhasználásával.
1.20. Felsőoktatási rendszerbe kapcsolódás, szerverszoba újabb áthelyezése. Idegen programnyelvek részleges telepítése, majd eltávolítása. Gólyatábor parancssor előhívása, az Anna.exe, Dóri.exe, Évi.exe és egyéb nem nyilvános béta szoftverek trial verziójának használata, vezeték nélküli rádiós kapcsolat létrehozása, a
1.22. Vörösmarty Rádió modul sikeres kapcsolódása, részleges rendszerfelügyeleti jogok megszerzése Kodolányis eszköztár részleges futtatása háttérben. Szandra nevű alkalmazás futtatása, szerelem keretprogram futtatása, kizárólagos hozzáférés aktíválása.
1.23. Lényegében az 1.22 futtatása, a rendszer kisebb akadozásával. Szandra modul leállítása.
1 24. Szandra modul újra indítása
1.26. Szandra funkció uninstall, majd a Dia 1.03 telepítése, és sikeres beillesztése a rendszerbe a golyabal.exe paranccsal.
1.27 Végzetes kivétel történt a Dia1.03.exe programban , a nem mentett adatok elvesztek, és visszatért egy korábbi verzióhoz. Közben Nagy Attila service pack telepítése
1.27.2. Szerver szoba áthelyezése Budapest szerverterembe. XGA.exe telepítése shareware módban.
1.28beta. A rendszer stabilan fut, kifogástalanul fut az 1.22 verziószám alatt telepített Dóri.exe és az 1.24 alkalmával telepített Chronos.exe csomaggal az1.22 korlátozott funkciókkal bír. A háttérben biztonságos server-hosting fut biztonságos alkalmazások számára.
1.28. Serverhosting szolgáltatás leállítása, helyette XGA rendszer futtatása teljes hozzáféréssel.
Lemezkarbantartó futtatása. Kompatibilis hálózatok keresése egyenlőre kevés sikerrel, a kiszolgáló nem található.Lelkiismeret, és önbecsülés modul under construction.
További fejlesztések hamarosan...
1.3. Önálló server terembe költözés, mellette más szolgáltatók részére serverhost szolgáltaás. Háttéralkalmazásként először a Kata 0.8beta.exe majd Kata 1.0 sikeres futtatása. Kompatibilitási poroblémák, és eszközütközések miatt a 2010.09-es SP futtatása után uninstall, majd reinstall. Futtatás Kata 1.2 futtatása a novemberi update-ig. 
Külső hack támadás, és időleges hardverleállás miatt javítva. Jelenleg önállóan fut.

1.4. Serverterem cseréje, hűtési, és erőforrások engedély nélküli felhasználása miatt. Jelenleg hálózatba kötve másik négy eszközzel. Ideiglenes kompatibilitási problémák előállhatnak, de az egy újraindítás után helyreállhat. Távoli hálozati kapcsolatok keresése folyamatban, kompatibilitási problémák előállhatnak. Erőforrás kihasználtság optimum közelében, néha a rendszer túlmelegedhet.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: software welcome updates restart életprogram heterotthon

A bejegyzés trackback címe:

https://heterotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr73271124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása